Petreceri cu muzica live

Grand Restaurant va invita atât VINERI cat si SAMBATA sa petreceti pe muzica live, intr-o ambianta elegantă, sa gustati din preparatele noastre delicioase făcute cu respect pentru oaspetii nostrii si sa dansati pana in zori!

Dansul si voia buna sunt asigurate! Va asteptam cu drag începând cu ora 20:00!

Rezerva o masa din timp la nr.:(0743) 184 356, (0743) 809 426 sau  (0723 ) 507 350

 

Nunti

Casnicia este o arta, trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi, dar mai ales in prima zi, de aceea  Grand Restaurant va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru acest moment special
Cand a sosit momentul sa va uniti destinul cu jumatatea dumneavoastra, acest eveniment special trebuie sa aiba loc intr-un cadru memorabil. Grand Restaurant va ofera un pachet complet pentru un astfel de eveniment. Cu o capacitate de 250 de locuri, intr-un cadru romantic , cu o arhitectura deosebita, dispunand de spatiu pentru orchestra, loc de dans  si cu preparate culinare de exceptie venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Cadou pentru miri din partea companiei UN SEJUR LA Grand Hotel****  !!! (camera special decorata,Jacuzzi in camera, mic dejun la pat, piscina, sauna si multe alte facilitati.
 

Botezuri

Toti oamenii mari au fost mai intai copii, dar putin dintre ei isi mai aduc aminte; ofera-i o amintire de neuitat copilului tau! Grand Restaurant se va ocupa de toate detaliile acestui moment important din viata copilului tau.

Petreceri corporate

Cuvantul potrivit poate fi eficient, insa nici un cuvant nu a fost vreodata la fel de eficient ca pauza la un moment potrivit intr-un loc potrivtt. Acest loc este Grand Restaurant, unde angajatii dumneavoastra se vor simtii cu adevarat apreciati.

Reuniuni

Spune-mi cu cine te-aduni ca sa iti arat cine esti, spune-mi unde petreci ca sa iti spun cum o sa te distrezi. Grand Restaurant va asigura reusita reuniunilor dumneavoastra prin locatia cu un design exceptional si preparatele culinare savuroase.

Baluri

De-a lungul istoriei, balurile si receptiile au reprezentat pentru oameni o modalitate de a demonstra ca sunt instariti, cat si o metoda de a promova relatiile sociale. Participanţii trebuie să fie îmbrăcaţi de ceremonii (îmbrăcaminte de seară) şi să aibă o invitaţie, care era de obicei pentru o pereche. Balul este unul de traditie, fie ca este Balul Bobocilor, Balul Majoratului sau un Bal cu o anume tematica. Grand Restaurant te ajuta sa retraiesti maretia acelor vremuri cu lorzi, domnite, imparati si imparatese. Proiectul architectural si de design se incadreaza perfect cu un astfel de eveniment, iar preparatele culinare vor innobila seara.

Training-uri

Invatatura il face pe om intreg, training-urile  pregatit, iar locatia ii ofera mediul propice pentru asimilarea informatiilor . Intr-o ambianta deosebita si calduroasa, cu toate serviciile si uneltele necesare, Grand Restaurant este locatia ideala pentru training-ul dumneavoastra. Va punem la dispozitie video-proiector, ecrand de proiectie  flip-chart si tot ce aveti nevoie pt buna desfasurare a cursurilor.

Conferinte

“O conferinţă este o adunare de oameni importanţi care singuri nu pot face nimic, dar împreună pot face totul.” De aceea noi cunoastem importanta unei conferinte si responsabilitatea pe care o implica, iar serviciile noastre vor fi personalizate in functie de nevoile dumneavoastra. Atmosfera calduroasa, dar in acelasi timp impunatoare datorita designului de exceptie fac ca aceasta locatie sa se ridice la nivelul protocolar al  unui astfel de eveniment ".

Dotari: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart si consumabile, sistem de sonorizare, acces la internet wireless si cu cablu

Tur virtual

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PETRECERI IN WEEK-END

 

 
Grand Restaurant vă invită atât VINEREA cât și SÂMBĂTA să petreceți pe muzică live, într-o ambianță elegantă, să gustați din preparatele noastre delicioase, făcute cu respect pentru oaspeții noștrii și să dansați până în zori! 
 
 
Distractia și voia bună sunt asigurate! Vă așteptăm cu drag începând cu ora 20:00!
 
Rezervați o masă din timp la nr. de tel: 0723 507 350!
 
 
 
 

Pentru rezervari sunati la numerele de tel. : 0723 507 350 / 0743 184 356 sau va asteptam la sediul Grand  Restaurant in Centrul Civic, pe Str. Mihail Kogalniceanu nr. 15,
vizavi de liceul Dr. Ioan Mesota.

grandrestaurantbv@gmail.com       www.grandrestaurant.ro

» INAPOI

Prezentari panoramice

Prezentari panoramice

Salon Modern - Aranjament Nunta

Salon Modern - Restaurant

Salon Modern - Restaurant

Salon Clasic - Aranjament Nunta

Salon Clasic - Restaurant

» INAPOI
mega oferta grand restaurant brasov, mega oferta restaurant brasov» INAPOI
Tur virtual